VYSTŘELTE SI RACHEJTLI!! TADY!!
Chceš se podívat, co čtu já? Zamiř do rubriky J.WILSON nebo KNIHY!
CHCEŠ VĚDĚT, KDO KOHO DABUJE? MRKNI DO RUBRKY DABING!!!
TEĎ NĚJAK BLBNE YOUTUBKO, TAKŽE SORRY ŽE TŘEBA NĚCO NEPOJEDE, NEBO NĚCO SE PŘEHODÍ!! (JAKO TŘEBA MĚ PŘED CHVÍLI SE ZAMĚNIL HOMER A VĚŘTE NEVĚŘTE :)


TOPlist
CHCEŠ SPŘÁTELIT? KLIKNI sem.
Chceš se pobavit? Klikni!

REKLAMY PIŠTE JEN SEM.
LÍBÍ SE TI TADY?
ANO/NE


KOPÍRUJ JEN SE ZDROJEM!!!

VČEREJŠÍ NÁVŠTĚVNOST: 43

Květen 2009

Výtečná žampionová pizza

31. května 2009 v 10:25 Recepty
potřebujeme: 2 cibule, 100 g žapionů, 1 konzervu krájených rajčat, Sýr: Mozzarella nebo Ementál
Těsto: V trošce teplé vody rozpustíme 15 g kvasnic a ty smícháme s 400 g mouky a 1/4 l vody. Nakonec do těsta zamícháme ještě půl lžíce vody a všechno důkladně prohněteme. Hotové těsto se ještě musí půl hodiny nechat uležet.

postup: Z těsta vyválíme tenký plát, na který rozložíme kousky rajčat. Potom pizzu okořeníme špetkou soli, pepře a oregana a rozložíme na ni plátky cibule a žampiónů. Ale na pizzu můžeme dát můžeme dát i plátky šunky a slaniny nebo například nějaké artyčoky. Nakonec se pizza ozdobí sýrem. Pečeme ji asi 20 minut v troubě předehřáté na 200°C.

Dobrou chuť!


Zajímavosti o Michèle!

30. května 2009 v 10:08 Moje osobnosti
Michèle Mercier
Povolání: Herečka
Věk: 70 let
Datum narození: 1.1.1939
Místo narození: Nice, Francie
Znamení: Kozoroh
Filmografie: Angelika, markýza andělů, Nezkrozná Angelika, Angelika a sultán, Angelika a král, Báječná Angelika


Ordinace v růžové zahradě 2 - Jak budete prožívat Silvestr?

29. května 2009 v 16:48


Zajímavosti o Jitce!

29. května 2009 v 16:46
JITKA KOCUROVÁ
Povolání: Herečka, modelka, moderátorka
Věk 30 let
Datum narození: 27.2.1979
Místo narození: Vlašim, Československo
Znamení: Ryby
Filmografie: Veni, vidi, vlci, Účastníci zájezdu


Silvestrovké Přísně Tajné

29. května 2009 v 16:05 Moje osobnosti

Podívejte se na speciální díl pořadu Přísně tajné.


Mojí osobností

28. května 2009 v 17:09

Zítra je Mojí osobností Jitka Kocurová!!!


Zajímavosti o Ivaně!

28. května 2009 v 17:09 Moje osobnosti
IVANA JIREŠOVÁ

Povolání: Herečka
Věk: 31 let
Datum narození: 15.7.1977
Místo narození: Písek, Československo
Znamení: Rak


Řecký salát

28. května 2009 v 16:46 Recepty
potřebujeme: 2 rajčata, 5 lžic oliv, 2 lžíce olivového oleje, 6 paprik (zelené, červené, žluté), 1 salátová okurka, balkánský sýr a ocet

postup: Zeleninu a sýr nakrájíme na kostičky. Přidáme na kolečka nakrájené olivy, zakapeme olivovým olejem a octem. Vše důkladně promícháme a podáváme. Doporučujeme použít ocet balsamico.

Dobrou chuť!


Psí čumáček

28. května 2009 v 16:40 Recepty
potřebujeme: 1 dávka hořké čokolády, 1/2 kostky másla, 1/2 hrnku moučkového cukru, 3 lžíce oloupaných mandlí, 2 lžíce nastrouhané čokolády, 24 máslových keksů, a kakao

postup: Nalámanou čokoládu a máslo nakrájené na kostky vložíme do rendlíku a za stálého míchání při mírné teplotě necháme rozpustit. Pak smícháme s moučkovým cukrem, mandlemi a nastrohanou čokoládou. Na dno hranaté formy dlouhé asi 20 cm dáme vrstvu keksů, znovu zalijeme čokoládovou směsí a opakujeme tak dlouho, dokud nespotřebujeme. Studený zákusek uložíme do chledničky alespoň na 1 hodinu. Potom jej z formy vyklopíme, posypeme kakaem a nakrájíme na 16 dílků.

Dobrou chuť!


Banánový sen

28. května 2009 v 16:30 Recepty
potřebujeme: 3 banány, 30g přepuštěného másla, 30g másla, 2 lžíce cukru, 1 sklenici pomerančové šťávy, jeden citrón, 4 lžíce sladké smetany, kokosové lupínky a 3 velké koule oříškové zmrzliny

postup: Oloupeme banány (které nejsou pomačkané) a podél je rozpůlíme. Na pánvi s připuštěným máslem osmahneme banány do zlatova. Pomerančovou šťávu a citrónovou kúru promícháme se sladkou smetanou. Do rozpuštěného másla zamícháme cukr a rozmíchanou šťávu, uvedeme vše do varu a přidáme banány. Na talíř položte dvě poloviny opečeného banánu, zalijte šťávou a položte mezi ně koulí oříškové zmrzliny. Nakonec posypeme banány kokosovými lupínky.

Dobrou chuť!


Comeback - 27. díl - Pan Prase odchází

28. května 2009 v 16:19

Ozzák je smutný - zemřel jeho nejlepší kamarád, pivní turista jménem Prase.

Ordinace v růžové zahradě 2 - Co bude dál?

23. května 2009 v 22:27




Vanilkové věnečky

22. května 2009 v 16:58 Recepty
potřebujeme: 1 hrnek hladké mouky, 3/5 kostky ztuženého tuku, 1 hrnek moučkového cukru, 1 balíček vanilkového cukru a 2 lžíce kakaa

postup: Z mouky, tuku, cukru, vanilkového cukru a kakaa vypracujeme hladké těsto. Na masový mlýnek dáme ozdobný nástavec na pečivo a z vytlačeného těsta tvarujeme malé věnečky. Poklademe je na jemně vymyzaný plech a upečeme. Pečeme 12 minut při teplotě 200 °C. Po zchladnuté věnečky pocukrujeme.

Dobrou chuť!


Roláda s marmeládou

22. května 2009 v 16:47
potřebujeme: 6 vajec, 3/4 hrnku moučkového cukru, 1 hrnek polohrubé mouky a pikantní marmeláda

postup: Žloutky dobře vymícháme s cukrem, přidáme mouku, promícháme a postupně zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků. Plech vyložíme vymazaným a moukou vysypaným papírem, těsto na něj rovnoměrně rozetřeme a dáme péci. Upečený plát ihned vyklopíme na pocukrovanou utěrku, stáhneme papír, potřeme plát marmeládou a i s utěrkou rychle svineme. Vychladlou roládu nakrájíme na šikmé řezy a posypeme moučkovým cukrem.

Dobrou chuť!